MAKLUMAN PENTING!! Sila maklum pada kami sekiranya anda telah bertukar ke mana-mana tempat pertukaran bagi pengemaskinian data ahli anda. Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih.

JUDUL BUKU TERKINI

Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural Natural

Friday, March 15, 2013

Pertandingan Mencipta Kata-Kata Minda Kreatif

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi, Cawangan Pentadbiran akan menganjurkan Pertandingan Mencipta Kata-Kata Minda Kreatif yang bertemakan "Prestasi Tinggi". Pertandingan ini dibuka kepada semua warga Ibu Pejabat JBPM dan Wilayah Persekutuan Putrajaya yang akan bermula mulai 18 Mac 2013 sehingga tarikh tutup 29 Mac 2013. 

Penyertaan hendaklah asli dan menggunakan olahan idea sendiri. Kata-kata minda kreatif berbentuk slogan atau falsafah seperti "Selagi Hidup Teruskan Berbakti Walau Tidak Dipuji", "Prestasi Tak Dapat Diraih Tanpa Semangat.

Pemenang pertandingan ini akan menerima hadiah dan sijil penyertaan dan pemenang olahan kata minda dipamerkan di ruang yang sesuai di Ibu Pejabat JBPM. Borang penyertaan boleh didapati di perpustakaan, melalui edaran bahagian serta boleh memuat turun daripada blog ini.

Borang Pertandingan Mencipta Kata-Kata Minda Kreatif - Sila Klik Di Link Ini

Sekian, terima kasih.

"Ilmu Pemangkin Kejayaan"

Yang menjalankan tugas,

(JAMILAH BINTI SAILILLAH)
Ketua Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi
Cawangan Pentadbiran, Bahagian Pengurusan,
Ibu Pejabat, Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih di atas komen / cadangan anda...


Perpustakaan, Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia