Translations Page. Click Here

Nota Makluman

Kepada semua kakitangan JBPM yang berdaftar sebagai ahli perpustakaan, seandainya anda telah bertukar ke negeri / bahagian / cawangan / unit yang lain, sila maklumkan kepada kami untuk dikemaskini data anda. Kerjasama anda amat dihargai.

Terima kasih

Thursday, November 1, 2012

Doa Penyeri Dan Pemanis Wajah Dan Muka Surah Nabi Yusuf

Doa penyeri , pemanis dan pengasih wajah / muka surah Nabi Yusuf. Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah Nabi Yusuf.

Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas solat)

Doa Penyeri, Pemanis dan Pengasih Surah Nabi Yusuf
Setelah membaca surah teruskan dengan membaca keratan ayat dalam surah Thaahaa ayat 39.

Maksudnya: dan Aku telah tanamkan dari kemurahanKu perasaan kasih sayang orang terhadapmu; dan supaya Engkau dibela dan dipelihara Dengan pengawasanKu.
Caranya:
1. Dibaca 3 kali kemudian sapu ke muka wajah.
2. Amalan ini juga sesuai bagi mereka yang berat jodoh.
Peringatan
Jangan membaca tanpa memisahkan ayat tersebut. Surah Yusuf ayat 4 dibaca sehingga selesai, kemudian berhenti sebentar dan teruskan membaca keratan surah Thaahaa ayat 39. Jangan disambungkan terus dengan bacaan surah Yusuf tadi.
Gunakan doa penyeri pemanis dan pengasih wajah surah nabi yusuf ini dengan niat yang baik terutama untuk isteri yang ingin suaminya menyayanginya lebih lagi.

No comments:

Post a Comment

Sila berikan komen anda jikalau sudi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...